informatie voor campers

camperplaatsen.startkabel.nl

www.erkemederstrand.nl

 

Kampeerauto- / Camperplaatsen

De speciale kampeerauto- / camperplaatsen zijn goedkopere plaatsen en hebben een verharde ondergrond met hierover een graslaag. Het is mogelijk te beschikken over 16A elektra en gebruik te maken van de toiletten en douches in het verwarmde sanitairgebouw. Voor de afwas hoeft u niet ver te lopen......bij de kampeerauto- / camperplaatsen is een vaatwasplaats aanwezig. 

 

Kampeerauto- / Camperplaatsen aan het water

Op alle campingplaatsen aan het water kunnen kampeerauto's en campers staan. De plaatsen aan het water zijn tussen de 125 m2 en 150 m2 en hebben allemaal een elektra aansluiting van standaard 6A welke (per 2A) opgewaardeerd kan worden tot 16A.

Op de camping aan het water zijn de plaatsen 1 t/m 52 ook nog voorzien van een water- en rioolaansluiting. Op de camping aan het water hebben de plaatsen 53 t/m 62 een watertappunt op het veld.  

Er zijn verschillende campingplaatsen aan het water waarvan de achterste strook een verharde ondergrond hebben, ideaal voor kampeerauto's, campers en caravans.

Kampeerauto- / Camperplaatsen binnendijks

Met uw kampeerauto of camper kunt u binnendijks kamperen op het veld de "Grote Beer" en in juli en augustus ook op het veld "Heelal". De campingplaatsen zijn minimaal 125 m2 en u staat hier op gras. Alle plaatsen hebben een elektra aansluiting van 10A en verspreid over de kampeervelden zijn meerdere watertappunten. 

Camperaars kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op de caping zoals o.a. camperservicestation en sanitairCamperservicestation

Kamperen met de camper en vlakbij uit eten aan het water op ruim terras. Uw tank vullen met vers drinkwater en uw vuilwatertank legen kan bij het camperservicestation. Voor het legen van uw chemisch toilet is er bij elk sanitairgebouw een chemische stortplaats aanwezig. Er liggen meerdere sanitairgebouwen verspreid over het terrein, u hoeft hiervoor nooit ver te lopen.